IGAZGATÓI KÖSZÖNTŐ

Kedves Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm a Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium honlapján.

Bízom benne, hogy oldalunk böngészése során hasznos információkhoz jut, és némi betekintést nyer iskolánk életéről, az itt zajló munkáról.

A megkapó környezetben található intézményünkben immár több mint 50 éve folyik színvonalas mezőgazdasági szakképzés, illetve érettségire való felkészítés. Diákjainkat kiscsoportos keretek között, családias légkörben készítik fel a pedagógusok a szakmai és az érettségi vizsgákra. Gazdag múltra visszatekintő iskolai és kollégiumi hagyományaink, közösségi programjaink, valamint a folyamatos megújulás garantálják, hogy az entzes diákok életre szóló élményekkel gazdagodnak az itt töltött évek alatt.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és nemcsak virtuálisan szeretne tájékozódni, körülnézni, szeretettel látjuk vendégül nyílt napjainkon, vagy más, előre egyeztetett időpontban.
Stossek Balázs
igazgató

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" (cookie) használunk weboldalunkon. Kérjük, engedélyezze ezek használatát, ellenkező esetben előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljeskörűen működni.